Magazin > VIP
17131 ogledov

Stanje Carmen Osovnikar tako resno, da jemlje kar tri vrste tablet

carmen osovnikar
Razkrila podrobnosti svoje bolezni ...

Po tem, ko je prejšnji teden razkrila, da ima potrjeno hudo diagnozo, sedaj tudi povedala, kaj točno ji je. Štajerska podjetnica Carmen Osovnikar, ki jo Slovenija pozna iz šovov Sanjska ženska in Vražje dame, so namreč potrdili hudo obliko srčne aritmije, ki pa je na srečo v začetnem obdobju, zato operacija zaenkrat ni potrebna. "Trenutno imam terapijo, dve različni zdravili in pa tretje tablete, ki jih vzamem v primeru napada," je razkrila za Žurnal24.

Prvi napad je doživela poleti in na srečo je takrat poklicala reševalce, da so ji lahko kasneje potrdili diagnozo. "Ko se zgodi napad je grozno, srčni utrip mi poskoči na 160, ne morem dihati, zagrabi me panika. Najhujše je to, ker nikoli ne veš, kdaj se bo zgodilo, jaz pa sem veliko na poti, na avtocesti in tega me je bilo najbolj strah," je razkrila Carmen, ki pravi, da je to bolezen modernega življenja in hitrega tempa, ki ga je živela tudi sama, nekaj pa je tudi dedno. "Tudi moja mama ima srčno aritmijo, a drugo vrsto. Za njo je že 5 operacij, a jo je dobila kasneje, pri 55 letih, jaz pa že pri 41," še dodaja. 

Diagnoza je Carmen prisilila, da je spremenila način življenja in si sedaj privošči več počitka: "Malo bolj sem se umirila, izogibam se stresu in si vzamem konec tedna zase, ko vidim, da telo potrebuje počitek."

Komentarjev 10
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 13:42 21.november 2023.

    Jaz jih poznam kar nekaj ki jemlje več kot tri tablete pa nihče tega noče objavit. A.h.f. ti si ena butara.

  • 4krogci 12:22 21.november 2023.

    za 3 tablete članek? Pa v slo se tko delimo sam na alkoholike in tist eki čopoajo zdravila, da lahko prezivijo! In pol uleti ena AHFjevka s senzacionalnim clankom o neki kvazi znani ličnosti kako boga revca more pojest 3 ...prikaži več tablete...ajme meni kje jst to zivim.....Pozdrav Bosno odoh za Sarajevo!

  • bi_ba 11:31 21.november 2023.

    Veliko ljudi je veliko bolj bolnih, pa ne pišete o njih. Tudi o njej ni treba, če nimate nič bolj zanimivega.

Sorodne novice