Magazin > VIP
9350 ogledov

Foto: Carmen Osovnikar ujeta s precej mlajšim

Carmen Osovnikar osebni arhiv
Govori se, da ima novega, to pravi ona ...

Je srce podjetnice Carmen Osovnikar, ki smo jo spoznali v šovu Sanjski moški, ko se je borila za srce Gregorja Čegljaja, končno oddano? Carmen, ki je sodelovala tudi v resničnostnem šovu Vražje dame, so namreč na enem izmed dogodkov ujeli v objemu postavnega mladenič, domnevni par naj bi si celo izmenjeval poljubčke. Je postavna svetlolaska kočno oddana?

Carmen je za Žurnal24 povedala, da je še vedno srečno samska in da je dogodek obiskala v družbi prijatelja Petra Iskro, ki ima v Novem mestu frizerski salon. "Peter je moj prijatelj, veliko se druživa. Res sva si na dogodku izmenjala poljubčke, a le prijateljske. Še vedno sem samska, srečno samska," je razkrila Carmen. 

Carmen Osovnikar | Avtor: Žurnal24 Žurnal24

Kakorkoli, lepo jo je videti nasmejano, saj je poleti doživljala pravo nočno moro. Julija je na družbenih omrežjih sporočila, da si tega, kar se ji je zgodilo, ni želela, a sreča je, tako so ji povedali zdravniki, da je še mlada. Naša resničnostna zvezdnica o podrobnostih sicer ni želela govoriti, za Žurnal24 pa je takrat povedala, da je mislila, da je to bolezen starejših, a so ji zdravniki povedali, da je to bolezen modernega časa, ki doleti tudi mlajše osebe.

Komentarjev 9
  • Torro 07:42 05.oktober 2023.

    To je budala od budale. Afnasta do konca in pripravljena za malo nagrado velikih norcev...

  • dd 16:48 04.oktober 2023.

    Jaz ne razumem teh žensk, ki hodijo okrog na pol nage.

  • Hasan 10:42 04.oktober 2023.

    Resnično kdo je to ?

Sorodne novice