Magazin > VIP
33896 ogledov

Javno sedaj tudi bivši Ane Pusovnik: "Lahko bi ostal tiho, pa ne morem"

Ana Pusovnik Instagram
Spori nekdanjih kandidatk Sanjskega moškega dobivajo vse večjo razsežnost.

Ana Pusovnik in Carmen Osovnikar sta se spoznali v šovu Sanjski moški in postali nerazdružljivi prijateljici. Skupaj sta preživeli že kar nekaj počitnic, a očitno se je nekje zalomilo, kot je Carmen ta teden potožila na Instagram profilu. Za zurnal24.si je povedala, da jo je Ana pustila na cedilu in to zaradi moškega. Prijateljici naj bi se skupaj odpravili na morje, a jo je Ana, domnevno zaradi moškega, ki ga pozna en teden, pustila na cedilu, kot je za zurnal24.si razkrila Carmen. Za komentar smo pred dnevi poklicali tudi Ano, ki pravi, da je to zasebna zadeva, ki je ne bo komentirala, je pa na Instagramu objavila, kako uživa v Bohinju.

Na družbenih omrežjih pa se je sedaj oglasil še Anin bivši fant, koroški podjetnik Saško Taks, ki pravi, da ne more biti več tiho. "Lahko bi ostal tiho, pa ne morem. Kaj sva imela jaz in Ana je najina stvar. Kako sva prijateljevala, kako sva se ljubila in kako in zakaj sva se na koncu tudi razšla. Ne vem, kaj se najina veza tiče tebe? Da pa nekoga, ki ti je zaupal po razhodu (pa naj bo to ljubezenska, prijateljska ali poslovna veza), pričneš javno blatit pa je skrajno primitivno. Zato ti Carmen po najini vezi nimaš pravice blatiti nikogar. Ne mene, ne Ane, kot tudi ne tistih, ki so pri tebi urejali kredite, kako so v dolgovih," je med drugim zapisal Tasks in se s tem javno postavil na stran bivšega dekleta. 

Za komentar smo poklicali tudi Carmen, ki pa se ni oglasila. 

carmen osovnikar | Avtor:

Komentarjev 4
  • Ninjazelva 19:52 22.julij 2022.

    Bolje bi bilo, da bi ostal tiho. Zakaj bi njemu karkoli verjeli in koga to zanima v Sloveniji.

  • Ninjazelva 19:02 22.julij 2022.

    V nobenem zgodovinskem obdobju ni bila družba na tako nizki stopnji razvoja kot se to dogaja zadnje čase. Za to so najbolj krivi mediji, pa tudi ti, ki si želijo biti slavni bog ve čemu. Vsakodnevno nas bombardirate s primitivizmi, ...prikaži več kakšne kopalke ima kakšna kvazi zvezda, katero obleko je oblekla. , poneumljate celotno družbo. Ne mislim te osebe konkretno, a saj vemo o katerih se piše vsakodnevno in kakšne banalnosti.

  • milan30 14:01 22.julij 2022.

    sram vas bodi da ne pišete nekaboljšega vidi se na kateri stopnji razvoja ste

Sorodne novice