Magazin > VIP
78730 ogledov

Zunaj posnetki prepira Damjana Murka, hudo sta se "udarila"

Kataya
1/4
Planet TV
Ko sta v prostoru dve divi, nastane težava.

Je Planet TV ta gosta združil premišljeno? Za šov sta vsekakor poskrbela! Ta teden v kulinaričnem šovu Riba, raca, rak namreč sodelujeta tudi Damjan Murko in pevka Kataya. Da je Murko prava diva, smo že vedeli, večje presenečenje pa je Kataya! In ker sta dve divi težko skupaj v istem prostoru, je med pevcema močno počilo že drugi večer.

Sinoči je za zvezdniške goste namreč kuhal Miha Hercog, ki jim je celo pogrnil rdečo preprogo. Murko je bil prepričan, da je to storil zanj, Kataya pa je bila razočarana, da preproga ni pogrnjena zanjo. Prepir je eskaliral, ko Kataya ni želela jesti hobotnice.
Kasneje je v kamero povedala, da imata z Damjanom strastne pogovore in nedokončane zadeve. "Poskusila boš vse, tudi, če ne maraš, ker je to spoštovanje," je rekel Murko. "Ne, jaz lahko delam, kar hočem. Piknila bom in ne zato, ker si mi ti tako rekel," mu je odgovorila, Damjan ji je na to odgovoril: "Pikaš me, že odkar sva se spoznala." Kataya mu ni ostala dolžna: "Ti mene pikaš že od včeraj, zdaj te imam pa zadosti. Dobro, da ne sedim zraven tebe." "In naj tako ostane," je še pristavil Murko.

Kataya | Avtor: Planet TV Planet TV

"Tako je, če si diva, se to lahko upošteva, če pa igraš divo, pa to lahko izpade dokaj smešno," je kasneje v kamero povedal Damjan. Šlo je za hobotnico, o kateri je Kataya povedala: "Sploh ne morem tega pojesti. Grozno. Ne jem jih, ker so mi zelo inteligentne živali, tukaj so že milijone let." In ob predjedi potegnila iz torbice sendvič. Uff, kako je pogledal Murko! "Nekateri niso ljubitelji hobotnic, nekateri pa niso ljubitelji ničesar, kar se je danes izkazalo pri Katayi," je komentiral.

A ni se končalo pri hobotnici, Katayi ni dišala niti svinska ribica, ki jo je pripravil Miha. Veliko bolj pa je bila navdušena nad "lulčki", kot so poimenovali krompirjeve svaljke in Murko je v svojem slogu pripomnil, da ima Kataya "lulčke" pa zagotovo zelo rada.  "Meni je malo bed, ker je bilo danes tako dobro," je Mihovo večerjo komentirala Katayo, ki je kuhala v ponedeljek in razočarala s svojim krompirjem, ter Murku spet vrgla kost za glodanje: "Nekdo mora biti najboljši, nekdo pa najslabši." "Nekdo pa mora tudi dobro peti," ga je "piknila" Kataya, Murko pa ji ni ostal dolžan: "To je res, ampak, če imaš to, kje za pokazati, je pa tudi super."

Čeprav sta si močno skočila v lase, sta na koncu priznala, da sta si podobna. Miha pa je za večerjo s hobotnico, svinsko ribico v gobovi omaki in tiramisujem dobil 17 točk od dvajsetih. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • Kmodri 23:59 14.junij 2023.

    Ta tip se obnaša tako nagravžno, da je za bruhat.

  • d71195e463e431a53c518a5541d00c8eb5babfd3 23:25 14.junij 2023.

    Zanalašč sem kliknil v pričakovanju da so same smeti in nateg. In res je. Niste se izneverili. Tolk mam poln kurac teh vaših smeti da brišem profil in kidam od tle.

  • Mkovac22 18:00 14.junij 2023.

    Na sliki Murko in žena v tekstu pa čisto nekaj drugega. To je zavajanje, laganje, ne pa novinarstvo.

Sorodne novice