Pod streho > Nepremičnine
23840 ogledov

Štiri stanovanja za 22 tisočakov

KS Steklarna Hrastnik Občina Hrastnik Pogled na Krajevno skupnost Steklarna v hrastniški občini.
Na obrobju mesta se za nizko ceno prodaja več stanovanjskih objektov in zemljišč.

Občina Hrastnik zbira ponudbe za nakup več nepremičnin. Gre za stanovanja ob strugi reke Save, v krajevni skupnosti Steklarna, ki so potrebna obnove. Izklicne cene so postavljene na zgolj nekaj tisočakov.

Na naslovu Za Savo 10 so naprodaj tri dotrajana stanovanja, ki imajo skupno zunanje stranišče. Objekt ima urejene priključke za elektriko in vodo, ogrevanje je individualno, obstaja možnost priklopa na javno kanalizacijo.

Eno stanovanje je v drugi etaži, ima uporabno površino 22 kvadratnih metrov in izklicno ceno 4500 evrov. Dve stanovanji sta v tretji etaži, eno je veliko 23, drugo 40 kvadratnih metrov. Za manjše je izklicna cena 4000 evrov, za večje 7000 evrov.

Tudi v sosednji zgradbi na naslovu Za Savo 13 se prodaja stanovanje. To je v prvi etaži, veliko je 45 kvadratnih metrov in se prodaja za 6500 evrov. Tudi to stanovanje ima urejene priključke.

Naselje Za Savo je v Krajevni skupnosti Steklarna, ki leži na levem bregu Save. V soseski domuje tudi Kajakaški klub TKI Hrastnik, kjer ima svoj domicil nosilec olimpijske medalje in večkratni svetovni in evropski prvak - kajakaš Peter Kauzer.

Na voljo tudi parcele

Malce bolj proti zahodu, torej v smeri Trbovelj, se ob reki Savi prodajajo tri zemljišča s starejšimi objekti za skupno vrednost 40.000 evrov. Objekt je na naslovu Grajska pot 3, ni vpisan v kataster in je v zelo slabem stanju. 

Za 50 tisočakov se prodaja tudi 500 kvadratnih metrov veliko zemljišče s pripadajočim starim in obnove potrebnim objektom na naslovu Cesta 3. julija 14 (spodaj). Zgradba ima urejene komunalne in komunikacijske priključke.

Cesta 3. julija 14 Hrastnik | Avtor: Google Earth Google Earth

Poziv k zbiranju ponudb je objavljen na spletni strani Občine Hrastnik. Čas za oddajo ponudbe je 7. maj. Ogled nepremičnin je možen po predhodnem dogovoru, ob oddaji ponudbe pa je treba plačati še varščino, ki znaša deset odstotkov izhodiščne cene.

Hrastnik | Avtor: Občina Hrastnik Občina Hrastnik

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Zoran
    StarMačk 12:19 28.april 2024.

    Hvala ne, pa tud, če mi dohtar predpiše...

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:32 28.april 2024.

    Primerna za sodišče