Pod streho > Nepremičnine
96537 ogledov

Hiša z ogromnim zemljiščem za 70 tisočakov

hiša Trbovlje Golovec nepremicnine.net Hiša na trboveljskem Golovcu.
Nepremičninski trg skriva zanimive lokacije, za katere ni treba odšteti vrtoglavih zneskov.

Poznavalci slovenskega nepremičninskega trga dobro vedo, da so cene hiš in stanovanj v Zasavju pogosto precej nižje od primerljivih zgradb v le nekaj deset kilometrov oddaljenih naseljih v smeri Ljubljane ali Celja. Tudi izven sodnih dražb se najde marsikaj zanimivega.

Cenovno zelo ugodna se zdi etaža hiše na trboveljskem Golovcu - hribu na obrobju mesta z lepim razgledom na središče naselja. Prodaja se del hiše, v katerem je predsoba, velika dnevna soba z balkonom, dve veliki spalnici, sanitarije in neurejeni prostori, ki jih je možno predelati v stanovanjske. Vse skupaj na površini 148 kvadratnih metrov.

Etaži pripadajo tudi prostori v kleti in pritličju, k hiši pa spadata še dva pomožna objekta - zidan objekt v velikosti 55 kvadratnih metrov in lesena garaža v velikosti 17 kvadratnih metrov. Cena znaša 67.000 evrov.

Blizu avtoceste, zgrajena 1996

Čemšenik | Avtor: Facebook Facebook

Dlje časa je naprodaj hiša v vasi Čemšenik v občini Zagorje. Gre za naselje, ki leži nad Izlakami, nedaleč od avtocestnega priključka Trojane. Cena za leta 1996 zgrajen objekt, ki mu pripada kar 55.000 kvadratnih metrov veliko zemljišče, znaša malce manj kot 70.000 evrov. Površina bivalnih površin znaša 118 kvadratnih metrov, vključno s štirimi spalnicami.

Hiša je priključena na lastno vodo in elektriko ter ima urejen dostop po asfaltirani cesti, ki je redno vzdrževana ter pozimi plužena. Na posesti stojita še kmetijska objekta - prvi za spravilo pridelka, drugi ima lahko funkcijo hleva.

Na okrajnem sodišču v Trbovljah so trenutno razpisane tri dražbe za nepremičnine. Za 100 tisočakov se prodaja hiša v Podlipovici pri Izlakah, za 40 tisočakov polovica hiše v Podkumu, za zgolj 6.450 evrov pa tretjina hiše v Zagorju.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 23
  • jazalen 08:02 01.april 2024.

    Kakor kdo. Živeli smo v mestu, v bloku 9 let in se ne želimo v mesto za nič na svetu. Hišo smo zamenjali s stanovanjem ( 2ss), pridobili ogromno prostora, miru, predvsem pa svobode. Stroške sami koristimo in nam jih ...prikaži več ne določa upravnik in stanovalci bloka. Z enim avtom se trije vozimo, Mesto je za službo in to je to. Vsak po svoje, mi se zagotovo ne vrnemo.

  • anton412 11:51 31.marec 2024.

    Hvala za ljubljansko meglo tukaj gori jo ni večno sonce.

  • Majazmaja 10:49 31.marec 2024.

    To so hiše, ki jih človek noče niti zastonj, ker so jame brez dna. Prevelike, slabo izolirane, brez e. izkaznic, slaba razporeditev prostorov, verjetno tudi gradnja vprašljive kvalitete. Lokacija je problematična (plazovi, voda, sonce), vprašanje, če je mobilni signal (!!!), ...prikaži več internet povezave (delo od doma) pa raje ne omenjam.

Sorodne novice