Slovenija > Črna kronika
33790 ogledov

Umrla je 7-letna deklica

Letalo med vzletom EPA
Drama na letalu družbe Emirates.

Osebje letala in zdravnica, ki je slučajno potovala s tem letalom, so skušali pomagati 7-letnici, a zaman. Letalo je zasilno pristalo v Kuvajtu; potniki so morali ostati na svojih sedežih, v letalo je prišel zdravnik, ki pa je lahko le potrdil dekličino smrt.

Letalo je bilo na poti iz Dubaja v München, na njem je bilo 336 potnikov. Po 45-tih minutah leta se je začela drama.

Pilot Pilot potnikom Svet Pilot potnikom: "Imamo težave. Začnite moliti."

"Deklica je nenadoma dobila visoko temperaturo, izgubila je zavest," sta za nemški Bild povedala potnika na letalu Ralf Weber in Teresa Leichte, ki sta sedela za družino deklice, ki je prihajala iz Tajvana. Žal 7-letnici tudi zdravnik, ki je prišel na letalo v Kuvajtu, kjer je zasilno pristalo, ni mogel pomagati.

Truplo so pristojni odnesli iz letala, izkrcali so se tudi dekličina mama, babica, brat in sestra. Okrog ure in pol kasneje je letalo poletelo naprej proti Münchnu, kjer je pristalo popoldne.

V družbi Emirates so za nemški Bild potrdili, da je eno izmed njihovih letal moralo zasilno pristati zaradi nepredvidene situacije in da žal deklici kljub naporom ni bilo več pomoči.

Zakaj je umrla, bo pokazala obdukcija.

ryanair Saj ni res, pa je ... Svet Seks na letalu Ryanaira

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • borut54 22:57 11.oktober 2017.

    Poln ku... imam teh reklam ob vsebini članka. Mene čisto nič ne briga pršut. Ali žurnal24 dobiva še in še denarja, da mora ob novicah predvajati še reklame.

Sorodne novice