Šport > Košarka
4309 ogledov

"Lukaaaaaaaa z metalcem ognja. Moj bog!"

Luka Dončić in Kristaps Porzingis Instagram
Ob fenomenalni predstavi Luke Dončića ne tekmi s Clevelandom sta imela svoje povedati tudi najnovejši okrepitvi Dallasa.

Dallas Mavericks so na gostovanju pred številnimi slovenskimi navijači v Clevelandu premagali tamkajšnje Cavs s 111:98, glavno ime tekme pa je bil ponovno naš Luka Dončić.

Luka Dončić Slovenci zasedli tribune Šport Slovenska glasba pred in po tekmi lige NBA
Luka Dončić Moral bi biti All Star! Šport Nor prvi polčas Dončića za zmago pred množico zdomcev

Luka je v svoje roke vzel vajeti igre precej okrnjene ekipe Mavericksov, za katero še niso zaigrale okrepitve iz New Yorka, prav tako pa so klub že zapustili Wesley Matthews, Dennism Smith Jr. ter DeAndre Jordan, in bil s 35 točkami, 11 skoki in 6 asistencami najzaslužnejši za novo zmago Dallasa.

S svojo izjemno predstavo pa je tudi navdušil dva izmed svojih novih soigralcev, ki jih je Dallas pridobil v nedavni menjavi igralcev z ekipo New York Knicks.

Dončić je namreč po novi zmagi na socialnih omrežjih zapisal: "Odlična zmaga!"", na kar mu je latvijski zvezdnik in najnovejši član Teličkov Kristaps Porzingis odpisal: "Midva se bova še zabavala, mali brat!!"

Kristaps Porzingis | Avtor: Instagram Instagram

Nič manj navdušeno pa ni deloval Tim Hardaway Jr., ki je na svojem Facebook Story zapisal: "Lukaaaaaaaa z metalcem ognja. Moj bog"

Tim Hardaway Jr. | Avtor: Facebook Facebook

Luka Dončić Dirk Nowitzki Srbski Telegraf: Šport "Razlogi, zakaj je bil Dončić ogoljufan" luka dončić Mož beseda Šport Luka izpolnil obljubo, ki jo je dal bolnemu navijaču
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice