Šport > Košarka
3002 ogledov

Legendarni košarkar posnet pri kraji obleke

dennis rodman EPA
Nekdanji legendarni košarkar Bikov iz Chicaga je glavni akter incidenta, ki se je zgodil v ameriškem Newport Beachu.

Član šampionske generacije Chicago Bulls, Dennis Rodman, ki je svoj čas z igranjem v ligi NBA služil milijone, se je znašel v centru novega škandala. Nekdanjega košarkarja je namreč lastnik neke trgovine obtožil, da je skupaj s še tremi osebami sodeloval v kraji obleke.

Do incidenta je prišlo v torek v Newport Beachu, sredi belega dne, okoli 12:45. Rodman je v družbi dveh žensk ter enega moškega vstopil v trgovin ter takoj začel z odvračanjem pozornosti zaposlenih.

Med Rodmanovo predstavo je ena izmed žensk na hitro stlačila obleko v svojo torbico. Medtem je drugi moški po tleh razsul paket z nekimi kristali ter s tem še dodatno odvrnil pozornost zaposlenih. Tatica je med tem v svojo torbico na hitro pospravila nov kos obleke.

dennis rodman Spet v težavah Šport Legendarni NBA-jevec moral v pripor

Na koncu naj bi cela ekipa pod Rodmanovim vodstvom zapustila trgovino z okradeno obleko v vrednosti 500 ameriških dolarjev, kar je približno 450 evrov.

Varnostne kamere so celotno dogajanje posnele, Rodmanova ekipa pa ni želela plačati ukradene obleke, tako da jih je lastnik prijavil policiji ter jih v uradni izjavi še obtožil, da so močno smrdeli po alkoholu.

V povezavi z incidentom se je že oglasil Rodmanov odvetnik, ki pa je v resnici zgolj izjavil, da on in njegova stranka nimata nobenega komentarja, saj naj bi bilo za to še prezgodaj.

Dennis Rodman Grozi mu zapor Šport Rodman na avtocesti v napačno smer Dennis Rodman Prometna nesreča Šport Rodmanu naložili družbeno koristno delo Dennis Rodman Dennis Rodman Magazin Dennis Rodman: "Povsod je bila kri"
Komentarjev 1
  • Ejsi_Disi 09:17 11.maj 2019.

    Nekdo je ukradaeno obleko še dodatno okradel. A kako ste to mislili, vrli pisci?

Sorodne novice