Šport > Košarka
7 ogledov

Zoran Dragić v Cajo za 100.000 €?

olimpija krka finale lučić dragić Saša Despot
Kot mogoča prihodnja destinacija Zorana Dragića, za zdaj še Krkinega branilca, se omenja španska Caja Laboral. Odškodnina naj bi znašala kar 100.000 evrov, česar pa v Novem mestu za zurnal24.si niso ne potrdili niti zanikali.

Zoran Dragić, čeprav mu je Afik Nissim izmaknil naziv najkoristnejšega igralca finala lige Telemach, je ne le vroča, ampak vrela roba slovenskih parketov. Do izteka pogodbe s Krko slovenskemu reprezentantu, ki se bo akcije izbrane vrste udeležil tudi to poletje, preostaja le še leto, in če Krka želi napolniti svojo blagajno z odškodnino, je čas vsekakor pravi. In pogoji prodaje? Sto tisoč evrov naj bi znašala odškodnina za Zokija, poroča Talkbasket. "Te številke ne morem komentirati, ker je poslovna skrivnost in bi s komentarjem kršil pogodbo,“ je ob klicu zurnala24.si odvrnil Krkin direktor Miro Župevc.

Že sam Dragić je po osvojenem naslovu jasno izrazil svoje nagnjenje k morebitnemu odhodu v NBA, če pa bi ZDA padle v vodo, je načrt B Španija. O ponudbah pa je ostal molčeč: "Nekaj jih imam, a o imenih ne bi govoril." Omenjeni vir pravi, da je v resnih kombinacijah Caja Laboral, klub, v katerem se je v pravkar končani sezoni zaradi prekinitve vseh aktivnosti v NBA za kratko ustavil tudi njegov brat Goran.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.