Šport > Nogomet
33 ogledov

Arsenalov napadalec želel postati poštar

Yaya Sanogo Pilatos Francija Anglija polfinale EP do 17 let U-17 EPA
Bodoči član Arsenala, mladi francoski reprezentant Yaya Sanogo, je bil pred letom dni blizu tega, da pusti nogomet in postane poštar, je priznal v pogovoru za Metro.

Yaya Sanogo je že opravil zdravniški pregled pri angleškem prvoligašu Arsenalu, zato ga od prestopa k enemu najslavnejših evropskih klubov loči le še papirologija. Toda mladi francoski reprezentant si v zadnjih dneh ne dela ravno najboljše reklame.

20-letni napadalec in član reprezentance do 21 let namreč na dolgo in široko razlaga o svojih velikih težavah z različnimi poškodbami, kar je nekaj, česar so se navijači Arsenala pri številnih nogometaših, ki jih je v klub iz neznanih krajev pripeljal trener Arsène Wenger, že pošteno naveličali.

Sanogo je šel zdaj še dlje in za dnevnik Metro priznal, da je pred letom dni razmišljal že o koncu kariere, potem ko je poleg številnih drugih poškodb utrpel zlom golenice in izpustil celotno sezono 2010/11.

Wenger že začel z remontom

"Mami sem rekel, da si želim zaradi številnih poškodb prenehati z igranjem nogometa," je dejal Sanogo. "Povedal sem ji, da sem pripravljen pustiti nogomet in se zaposliti pri njej na pošti."

Arsenal naj bi v letošnji sezoni sicer opravil remont ekipe, ki so jo že zapustili Andrej AršavinSébastien Squillaci in Denilson, nejasne pa so tudi prihodnosti NicklasaBendtnerja, Marouaneja Chamakha in Parka Chu-Younga. Nakup "poštarja" kot njihove menjave verjetno ne bo ravno po okusu privržencev topničarjev ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.