Šport > Nogomet
8505 ogledov

Barceloni zabil tri gole, nato odgovoril na Dončićev zapis

Vinicius Junior Profimedia
Nekdanja številka sedem pri košarkarski zasedbi Reala je bila navdušena nad predstavo sedmice trenutne nogometne ekipe.

Nogometaši madridskega Reala so v finalu španskega superpokalnega tekmovanja s 4:1 premagali Barcelono. Najzaslužnejši za zmago kluba iz španske prestolnice je bil Brazilec Vinicius Junior. Ta je že v prvih desetih minutah dvoboja dvakrat pobegnil katalonski obrambi, ob koncu prvega polčasa pa je svoj tretji zadetek na dvoboju dosegel z bele pike.

Pri tem je navdušil tudi slovenskega košarkarskega zvezdnika Luko Dončića. "Hat-trick v 40 minutah," je na socialnem omrežju X zapisal trenutno poškodovani član ekipe Dallas Mavericks. Pri tem je v zapisu 'označil' Brazilca in imenu slednjega dodal še ognjene emojije, ki so ponazarjali trenutno predstavo in formo Realovega napadalca.

Dončićeva reakcija je seveda požela veliko pozornosti ostalih uporabnikov omrežja X, odzval pa se je tudi brazilski nogometaš. Ta je bil očitno vesel Slovenčeve pozornosti, zvezdnika lige NBA pa je naslovil z besedo legenda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice