Šport > Nogomet
15 ogledov

Bo Levy uničil sanje Modriću?

Luka Modrić Reuters
Luka Modrić je še naprej "vroč". Real Madrid si hrvaškega reprezentanta še vedno želi v svojih vrstah, a predsednik Tottenhama Daniel Levy ne popušča.

Luka Modrić je trenutno v Splitu, kjer se s hrvaško reprezentanco pripravlja na prijateljsko srečanje proti Švici, njegove misli pa so verjetno nekje drugje. Nekaj dni pred začetkom nove sezone namreč še vedno ni jasno, kjer bo sploh igral. V Londonu za Tottenham ali v Madridu za Real. To je veliko vprašanje, ki pa noče in noče ponuditi odgovora. "Luka je en od mojih najboljših prijateljev in moram reči, da se v tej situaciji drži zelo dobro," je novinarju španskega Asa, ki je zaradi Modrića pripotoval prav v Dalmacijo, dejal reprezentančni kolega Stipe Pletikosa.

"Takšna priložnost se ponudi enkrat v življenju"

"Prejšnje leto je predsednik Tottenhama Daniel Levy obljubil, da ga bo spustil – v primeru, da na njegov naslov pride ponudba velikega kluba. Morda obstaja večji klub od Reala? Takšna priložnost se ponudi enkrat v življenju in Luka se tega zaveda. Zato tudi zavrača vse pogovore, ki gredo v drugo smer. Ta Real bo z Mourinhom v naslednjih treh letih dvakrat osvojil Ligo prvakov in prava škoda bo, če bo Levy Luki uničil te sanje," je dodal prvi vratar Hrvaške, ki je prepričan, da bi se Modrić v ekipi, polni zvezdnikov, odlično znašel: "On bi bil odličen na igralnih mestih, ki jih v rokah držita Xabi Alonso in Khedira. Videli boste, Tottenham je bil na tem položaju najboljši v Premier League. Luka se bo hitro vklopil v moštvo, ker je srčen in zelo inteligenten nogometaš."

Komentarjev 1
  • Avatar roksa
    roksa 11:09 15.avgust 2012.

    Jaaaaaaa, kaznujte ga in naj ostane v Angliji, pa se celo leto naj dež pada!!!!!!!!