Šport > Nogomet
8006 ogledov

Deklica s to potezo zasenčila Ronalda

ronaldo imitacija navijač Reševalni pas/Twitter
Cristiana Ronaldo ni bil glavna zvezda torkovega obračuna Lige prvakov.

Portugalski napadalec Cristiano Ronaldo je dosegel dva gola za zmago Real Madrida na gostovanju pri Borussii Dortmund (1:3). Odlično predstavo 32-letnika, ki je v 400 nastopih dosegel 411 golov za kraljevi klub, je zasenčila deklica na tribuni, ki je imitirala njegovo proslavljanje zadetka.

Portugalec je bil po zmagi kritičen do nogometne javnosti, saj se ne more znebiti občutka, da se situacija iz dneva v dan poslabšuje. "Vsako tekmo moram dokazovati, kdo sem. Presenečen sem nad mnenjem, ki ga ima javnost o meni. Številke govorijo same zase. Zadovoljen sem s 400 obračuni in ne vem koliko goli. Ljudje, ki govorijo o meni, očitno vedo bolje kot jaz," je v luči kritik na njegove predstave na zelenici dejal Ronaldo.

cristiano ronaldo | Avtor: Epa Epa

"Zelo sem zadovoljen, ker vem, da je vse v redu. Ko imam priložnost, zadanem. Včasih brani vratar ali stresem vratnico. Profesionalec sem in nikoli ne izgubim upanja. Pripravljen sem na kritiko, ki je vsakič hujša. Sem, kdor sem. Trudim se skupaj s soigralci. Srečen sem," je povedal Ronaldo in dodal, da so bila namigovanja o slovesu od Reala neutemeljena.

"Vse, kar piše o Ronaldu, postane novica svetovnih razsežnosti. Če si prepoznaven, ljudje govorijo o tebi."

Cristiano Ronaldo

"Tega niste slišali od mene. Ljudje vsak dan govorijo o Cristianu. Če bi odgovarjal na vsa vprašanja, bi živel samo za medije. Jaz živim za nogomet. Včasih govorice pridejo s Portugalske, včasih iz Španije ali Nemčije. Vse, kar piše o Ronaldu, postane novica svetovnih razsežnosti. Če si prepoznaven, ljudje govorijo o tebi," je zaključil zvezdnik Reala.

cristiano ronaldo | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 2
  • sulejman 14:45 28.september 2017.

    Dober sportnik,dobrega srca,karakter na mestu.Itak gre pa folku v nos vse to,kar je dosegel v zivljenju z trdim delom in disciplino kakrsno ima.

  • Avatar Džoser
    Džoser 18:06 27.september 2017.

    Potentnež!

Sorodne novice