Šport > Nogomet
488 ogledov

Eni doma, drugi v telovadnici, legendarni nogometaš pa trenira kar v bolnišnici

Marouane Fellaini Instagram
Eden najbolj prepoznavnih nogometašev na svetu se je javil iz bolnišnice, kjer se pripravlja na nadaljevanje sezone.

Nekdanji zvezdnik angleškega velikana Manchester Uniteda Marouane Fellaini se je pred šestimi dnevi iz Belgije vrnil na Kitajsko, kjer trenutno brani barve Shandong Lunenga, a je takoj pristal v karanteni, saj so pri njem našli koronavirus.

Koronavirus Še eden... Šport Eden najbolj prepoznavnih nogometašev na svetu staknil koronavirus

Na Kitajskem so nekako uspeli zajeziti epidemijo smrtonosnega virusa in stvari se počasi vračajo v ustaljene tirnice, kar pomeni, da se bo slej kot prej nadaljevalo tudi nogometno prvenstvo.

V zadnjih dneh smo sicer bili priča številnim športnikom, ki pridno trenirajo kar na svojih domovih, obenem pa pozivajo ljudi, naj bodo pametni in tudi sami ostanejo doma. Ker pa Fellaini nima časa, da bi počakal, da ga odpustijo domov, je začel trenirati kar v bolnišnici.

"Zahvalil bi se vsem za vaša sporočila. Še vedno sem v bolnišnici, a se iz dneva v dan počutim močneje," je posnetek treninga iz bolniške sobe opremil s pripisom Fellaini.

Marouane Fellaini Manchester United Celta Vigo Obisk frizerja Šport Neprepoznaven: Slovo od najznamenitejše nogometne pričeske

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice