Šport > Nogomet
408 ogledov

Juventus bivšemu članu dolguje štiri milijone

Paulo Dybala Profimedia
Pred velikim obračunom nekdanji nogometaš Juventusa zagrozil belo-črnim.

V nedeljo se bosta v italijanskem prvenstvu pomerila Roma in Juventus, za še nekoliko bolj vročo tekmo pa je poskrbel Argentinec Paulo Dybala, ki je napovedal, da bo tožil nekdanji klub. Novi član rimskega prvoligaša je za Juventus v preteklosti sicer odigral 293 tekem in dosegel 115 zadetkov.

Dybali je po koncu minule sezone potekla pogodba z belo-črnimi, ti mu niso ponudili novega sodelovanja, nogometaš pa je novega delodajalca dobil pri Romi. A s starim ima še precej nerazčiščenih zadev. Po pisanju italijanskih medijev mu namreč Stara dama dolguje še 3.7 milijona evrov, gre za zaostale plače iz leta 2021. 

"Juventus mi dolguje skoraj štiri milijone evrov. Zadnji rok za izplačilo je na začetku aprila, če pa se to ne bo zgodilo, bojo moji odvetniki tožili klub in zahtevali prisilno poravnavo dolga. Ves čas se trudim izogniti temu scenariju, vendar je časa vse manj, pri Juventusu pa ne storijo nič," je za La Gazzetto dello Sport dejal Dybala.

Zaradi finančnih nepravilnosti so med to sezono že odstopili vodilni možje kluba, Juventus pa je bil kaznovan tudi z odvzemom 15 točk v Serie A.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice