Šport > Nogomet
72 ogledov

Preživel tri teroristične napade

denayer EPA
Branilec Manchester Cityja, ki igra na posoji pri turškemu Galatasarayju, je v desetih dneh preživel kar tri teroristične napade.

Nogometaš Galatasarayja Jason Denayer se je v zadnjih desetih dneh mudil v treh različnih mestih, kjer je prišlo do samomorilskih napadov.

Neprijetna izkušnja se je začela 13. marca v Ankari, kjer je Galatasaray gostoval pri Genclerbirligiju. Po koncu srečanja je v bližini stadiona eksplodirala avtobomba.

V napadu je življenje izgubilo 37 ljudi, več kot 100 je bilo poškodovanih. Med smrtnimi žrtvami je bil tudi oče Umuta Buluta, ki si z Denayerjem deli slačilnico turškega velikana.

Drugi napad se je zgodil le šest dni kasneje v Istanbulu, tekma med Galatasarayjem in Fenerbahčejem pa je bila nato odpovedana.

A težav za komaj 20-letnega branilca s tem še ni bilo konec. Denayjer se je namreč udeležil reprezentančnega zbora belgijske izbrane vrste in v Bruslju doživel še tretji teroristični napad v dobrem tednu dni.

Nogometaš jo je v vseh treh primerih odnesel brez fizičnih poškodb, nedvomno pa je utrpel velik čustveni pretres.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.