Šport > Nogomet
28 ogledov

Redknapp bo reševal QPR

Harry Redknapp Žurnal24 main
Vodstvo angleškega nogometnega moštva v premier league QPR je zaradi slabih izidov z mesta trenerja v petek razrešilo 49-letnega Valižana Marka Hughesa, danes pa na položaj imenovalo nekdanjega prvega moža Tottenhama Harryja Redknappa.

Londonska ekipa QPR je na zadnjem mestu v Premier league, na dosedanjih dvanajstih tekmah pa še ni okusila slasti zmage. Zbrala je štiri neodločene izide in doživela osem porazov.

Harry Redknapp je junija moral zapustiti Tottenham, zdaj pa je s QPR podpisal dve in pol letno pogodbo. "Redknapp ima lepe dosežke v premier ligi in je točno to, kar smo iskali, da bo pomagal klubu zapustiti zadnje mesto na lestvici," je po podpisu pogodbe dejal predsednik QPR Tony Fernandes, Redknapp pa je dodal: "Moštvo ima velik potencial, a zaradi različnih razlogov se doslej vse ni odvijalo kot so v klubu pričakovali."

Redknapp bo danes na tribuni, ko se bo QPR pomeril z Manchester Unitedom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.