Šport > Nogomet
1061 ogledov

Ronaldo sprejel stavo z dvema soigralcema

cristiano ronaldo Epa
Pogumna ali zgolj utopična napoved portugalskega superzvezdnika?

Španski mediji poročajo o stavi, ki jo je Cristiano Ronaldo sklenil z dvema kapetanoma madridskega Reala.

Portugalec ima za seboj neprepričljiv uvod v ligaško sezono, saj ima po 11. krogih na računu samo en zadetek. Strelska suša se je znova znašla v središču pozornosti po zadnji tekmi Reala in Las Palmasa, na kateri je Ronaldo podal za gol Isca, vendar se zadetka ni veselil skupaj z soigralci.

cristiano ronaldo Plaz kritik Šport Soigralci slavili, Ronaldo ostal čemeren

Po tekmi sta mu v bran stopila tako Zinedine Zidane kot Sergio Ramos, kritike pa zavrača tudi Ronaldo, ki je novinarje pozval, naj si na stotine njegovih golov ogledajo s pomočjo spletnega brskalnika Google.

Po poročanju radijske postaje Onda Cero je Portugalec še vedno prepričan, da lahko v boju za pichichi, nagrado za najboljšega strelca La Lige, še vedno prehiti Lionela Messija. Zvezdnik Barcelona je trenutno pri 12 golih.

Novinar Jose Ramon de la Morena trdi, da je Ronaldo stavil z dvema kapetanom Real Madrida. "V garderobi je stavil z dvema soigralcema, da bo ob koncu sezone on pichichi," je zatrdil De la Morena. Znesek ostaja uganka, jasno je le, da naj bi ga zmagovalec daroval v dobrodelne namene.

Kapetani madridskega kluba so Sergio Ramos, Marcelo (#2), Ronaldo (#3) in Karim Benzema (#4).
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice