Šport > Nogomet
346 ogledov

Slaviša Stojanović ponovno na selektorskem stolčku

Slaviša Stojanović NZS Žurnal24 main
Slaviša Stojanović naj bi bil kot selektor Latvije uradno predstavljen 1. marca.

 Nekdanji selektor slovenske nogometne reprezentance Slaviša Stojanović se je po poročanju Reutersa z latvijsko nogometno zvezo dogovoril za triletno vodenje tamkajšnje članske vrste. Uradno naj bi ga kot selektorja Latvije predstavili 1. marca.

Stojanović, trenutno trener bolgarskega Levskega iz Sofije, je popeljal Domžale do državnih naslovov v letih 2007 in 2008, Crveno zvezdo pa do naslova srbskega prvaka 2014. Treniral je tudi v Belgiji, na Kitajskem in v Latviji, bil pa je tudi pomočnik Srečka Katanca pri reprezentanci Združenih arabskih emiratov.

Slaviša Stojanović Tujina Šport Nekdanji slovenski selektor ima nov klub

Devetinštiridesetletni Stojanović bo na latvijski klopi zamenjal Finca Mixuja Paatelainena, ki se mu je prejšnji mesec iztekla pogodba.

Latvija bo sicer v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2020 igrala v skupini G, kjer bo med njenimi tekmeci tudi Slovenija. Preostali so Poljska, Avstrija, Izrael in Makedonija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.