Šport > Nogomet
796 ogledov

Španski mediji: Valverde out, znan nov trener

ernesto valverde Epa
Menjava na klopi katalonskega nogometnega giganta.

Katalonski nogometni velikan Barcelona bo imel v kratkem novega trenerja. V Barceloni novice še niso uradno potrdili, a največja španska športna časnika Mundo Deportivo in Marca že poročata, da so v klubu za naslednika Ernesta Valverdeja izbrali 61-letnega Quiqueja Setiena.

Stolček se je Valverdeju zamajal v zadnjih tednih, potem ko je Barcelona najprej igrala neodločeno z Espanyolom, potem pa še izgubila polfinale španskega superpokala z Atleticom.

Danes se je na stadionu Camp Nou zbralo vodstvo kluba in za 21. uro sklicalo sestanek. Katalonski Mundo Depotrivo, ki velja za enega najbolje obveščenih o dogajanju v klubu, pa je že pol ure pozneje na spletni strani objavil novico, da bo novi trener Quique Setien.

Pri časniku dodajajo, da bo Barca uradno sporočila novico o koncu sodelovanja z Valverdejem danes zvečer oziroma da bo novega trenerja predstavila v torek ter da pri blaugrani zdaj urejajo podrobnosti predčasnega konca sodelovanja z Valverdejem. Novico o koncu dela Valverdeja pri blaugrani pa je že objavila tudi madridska Marca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.