Šport > Nogomet
1950 ogledov

Tako po operaciji izgleda napadalec Maribora

Jasmin Mešanović Reševalni pas/Twitter Mešanović se je poškodoval v trku z Aljažem Ivačićem.
Napadalec slovenskega prvaka je prestal operacijo.

Mariborčani so na povratni četrtfinalni tekmi Pokala Slovenije doživeli dvojni udarec. Ne samo, da jih je s skupnimi izidom 4:1 iz tekmovanja izločil večni tekmec, temveč se je na tekmi poškodoval tudi napadalec Jasmin Mešanović.

Jasmin Mešanović Huda poškodba Šport Še en udarec za vijoličaste

Bosanski reprezentant, ki ima z Mariborom sklenjeno triletno pogodbo, je utrpel zlom kosti nad očesom in posledično moral na operativni poseg. Operacija je, kot so potrdili v UKC Maribor, uspela.

"Operacija je odlično uspela. Opravljena je bila repozicija frakturiranih kostnih fragmentov in osteosinteza," je povedal dr. Matjaž Vogrin.

Mešanović bo naslednjih nekaj dni preživel v bolnišnici. Letos ne bo več igral. Natančnega časovnega okvirja za vrnitev na zelenice Mariborčani niso opredelili, okreval naj bi več tednov.

PREBERITE ŠE:

debela gospa NK Maribor "Mic drop" Šport Odgovor Olimpije na provokativni mariborski plakat Rok Kronaveter Marwan Kabha NK Maribor Olimpija Pokal Slovenije Šport Kronaveter izničil mariborske upe za preobrat Igor Bišćan Zadovoljen Šport Bišćan: "Ilića ne smem preveč hvaliti"
Komentarjev 1