Šport > Nogomet
3316 ogledov

Takšnega zadetka še niste videli

bizaren gol youtube
Gledalci so na tekmi nemške druge lige videli nenavaden gol.

Na pomembni drugoligaški tekmi sta se v Nemčiji pomerila MSV Duisburg in Ingolstadt, šlo je za dvoboj sedmega in osmega na lestvici, oba kluba pa je pred tekmo ločila le ena točka. Tretji Kiel je imel le tri točke ptrednosti pred Duisburgom in štiri pred Ingolstadtom, z zmago pa bi se eno od moštev tako povsem približalo mestu, ki ob koncu sezone prinaša dodatni tekmi za uvrstitev v najmočnejšo Bundesligo.

Gostje so imeli na tekmi izjemno priložnost za vodstvo, a je domači vratar Mark Flekken strel z enajstmetrovke odlično ubranil, le dve minuti kasneje pa so na drugi strani njegovi soigralci zadeli v polno za 1:0. Nato pa je sledil šok za domače navijače.

Najprej se je še enkrat zatresla tekmečeva mreža, nizozemski čuvak mreže pa je v tem trenutku ocenil, da ima čas za požirek pijače. A gol je bil razveljavljen, sledila je dolga podaja naprej, Flekken pa je še vedno stal v svojem golu, ko se je okroglo usnje po slabi reakciji branilca odbilo pred vrata. Tam je žogo v dobesedno nebranjen gol potisnil gostujoči napadalec.

nižjeligaši Nižja liga Šport Najbolj norih 58 sekund v nogometni zgodovini

"Videl sem, da je padel zadetek, zaslišal sem glasbo, ki je potrjevala gol. Pomislil sem na pijačo in se odšel odžejat. V zadnjem hipu sem slišal gledalce, ki so kričali naj se obrnem. A je že bilo prepozno," je o dogodku dejal Nizozemec.

Na njegovo srečo so domači tekmo vseeno dobili z 2:1.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice