Šport > Nogomet
7495 ogledov

V Italiji trener s pestjo udaril sodnika ter po tekmi storil nepričakovano

Napad na sodnika Reševalni pas/Twitter
Iz Italije prihaja bizarna nogometna zgodba.

Minuli vikend je na italijanskih nižjeligaških igriščih prišlo do velikega incidenta, potem ko je na tekmi med Carpignanom in Oleggio Castello domači trener Giovanni Alosi s pestjo udaril v glavo glavnega sodnika tekme.

Potem ko je gostujoča ekipa vodila z 2:0, si je Alosi s svojimi reakcijami na sojenje prislužil rdeči karton, kar ga je tako vrglo iz ritma, da je preprosto znorel ter planil na sodnika. Slednji je po prejetem udarcu nemudoma predčasno odpiskal konec tekme.

Tekma se je tako končala, ni pa tu še bilo konec Alosijeve predstave, ki je takoj po koncu tekme odstopil z mesta glavnega trenerja.

"Ne iščem nobenega alibija. Moja poteza nima veze z nogometnimi vrednotami ali mojimi prepričanji. Ne bi smel dopustiti, da zaradi nervoze in tenzij napravim kaj podobnega. Videl sem posnetek ter fotografije in preprosto se ne prepoznam. Opravičil sem se sodniku, rad pa bi se opravičil tudi nasprotniku, kateremu sem uničil tekmo. Opravičujem se tudi svojim mladim igralcem, ker sem jim nudil takšen zgled," je bil ob svojem odstopu čustven Alosi, ki očitno resnično obžaluje svojo potezo, kateri zagotovo ni mesta na nogometnih igriščih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.