Šport > Nogomet
1673 ogledov

Znana kazen za jezikavega Kronavetra

kronaveter Print Screen
Napadalec Maribora si je kazen prislužil zaradi žaljenja sodnika na ligaški tekmi z Rudarjem, zaradi česar je prejel neposredni rdeči karton.

Namestnik disciplinskega sodnika Nogometne zveze Slovenije Bojan Kitel je izrekel kazni po 2. krogu Prve lige Telekom Slovenije. Član Maribora Rok Kronaveter bo moral zaradi rdečega kartona počivati dve tekmi, Dario Vizinger, ki je prav tako predčasno končal tekmo v dresu Celja, pa eno tekmo.

Zlatko Zahović Besni Šport Maribor ni mogel ostati tiho: Zakaj se ni oglasil, ve le on!

Kitel je v obrazložitvi zapisal, da je Kronaveter žalil sodnika, kot olajševalno okoliščino je upošteval nogometaševo opravičilo po tekmi.

Vizinger je dobila dva rumena kartona, zato kazen ene tekme.

kronaveter Spet drama Šport Maribor oškodovan? Sodnik že držal rumenega, nato izvlekel rdečega

Maribor bo moral zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev plačati 300 evrov. Tabor Sežana in Celje sta zaradi nešportnega vedenja več igralcev dobila vsak po 300 evrov kazni.

Kitel je Olimpijo kaznoval z ukorom zaradi neupoštevanja protokola pred začetkom tekme ter s 150 evri zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev.

Viole Domžale Maribor Big Brother Šport Policija z novimi ukrepi proti navijaškemu nasilju
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.