Svet
11722 ogledov

Neverjeten zaplet, medtem ko ji je kradel avto

Novi Sad, kraja avtomobila Zajem zaslona
Lastnica v svojem avtu zagledala tatu in celo situacijo posnela.

Skoraj filmska situacija se je zgodila v Novem Sadu, ko je dekle zalotilo tatu, ko ji je ta hotel ukrasti avto. Nekateri bi njeno početje označili za norost, nekateri za pogum, a dejstvo je, da je situacijo res odlično obvladala.

Kot je razvidno iz posnetka, ki se je pojavil na družbenih omrežjih, je lastnica sredi belega dne na parkirišču zagledala mladeniča v svojem avtomobilu. Pristopila je s prižgano kamero telefona in posnela celotno dogajanje. "Kaj delaš v mojem avtu?" ga je vprašala. Mladenič je povsem zmedeno odreagiral. 

Ponavljala je isto vprašanje in ga vztrajno snemala, dokler tat več ni vedel, kaj storiti. Najprej je rekel, da je njegov avto, ko ga je soočila z dejstvom, da laže, pa je na večkratno vprašanje, kaj počne v njenem avtu, zmedeno odvrnil z "ne vem". Opozorila ga je, da vse snema, on pa je z zadnjega sedeža avtomobila v naglici pobiral svoje stvari, tudi nahrbtnik.

"To so moje stvari, vidiš," ji je zmedeno pokazal in ponavljal, da ne ve, kaj dela tu. Ko se je lastnica avta obrnila, da bi poosnela notranjost avtomobila, je izkoristil trenutek, si nadel kapuco in pobegnil s kraja dogodka.

Kot je zapisano v opisu posnetka, ki se širi po družbenih omrežjih, so poskus tatvine takoj prijavili policiji. "Bog, daj mi mirnost povprečne Novosadjanke, medtem ko ji kradejo avto," se je glasil eden bolj duhovitih komentarjev. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:42 25.marec 2024.

    In zdaj jo bo lopov tožil ,ker ga je snemala,in bo plačala kazen,ja tako je to danes,lopovi so kralji v svoji državi

  • Ender3 17:54 24.marec 2024.

    Ta me pa hudo spominja na Bah-Žibertovo ! Ona tudi rada snema in to pošilja organom pregona. Grozi jim s kazensko ovadbo. Otroških varušk ni za podcenjevat četudi so navadne koprive v DZ..