Svet
29809 ogledov

Znan vzrok streljanja na Hrvaškem?

Hrvaška policija Marko Prpic/PIXSELL
Šibenska policija je končala preiskavo, potem ko je sinoči pri Vodicah našla truplo Branka Koloperja, ki je osumljen umora treh ljudi na Ražinah, in podjetnika Tedija Slamića v avtu v Vodicah, poroča 24sata.

Več podrobnosti o sobotnem krvavem pohodu bodo hrvaški policisti sporočili v ponedeljek. Zaenkrat ne podajajo uradnih informacij o vzroku za streljanje. V medijih se že pojavljajo domneve ...

Spomnimo, policija je včeraj malo pred 13. uro prejela prijavo, da je bil Slamić umorjen v Vodicah, niti pol ure kasneje pa je prišlo poročilo, da je bilo na Ražinah pobitih več ljudi.

Kmalu je v javnost pricurljala novica, da sta bila v dvorani na Ražinah ubita Radojka Donek in njen mož Mario ter Toni Šparada, direktor podjetja Sabirač, pišejo na 24sata. Šparada je bil sicer oče petih otrok ...

Branko Koloper je bil lastnik podjetja Matkol v stečaju, umorjena Radojka Danek pa stečajna upraviteljica tega podjetja.

Znan vzrok za streljanje? 

Po poročanju portala 057 se Koloper ni strinjal s prodajo nepremičnin, ki jih je predlagala stečajna upraviteljica, saj se mu je zdela cena prenizka. V nekaterih medijih domnevajo, da je bil to tudi razlog za njegov krvav pohod.

Njegovo truplo so našli okoli 19. ure v bližini Vodic. Sodil si je sam.

Incident Svet Morilca našli mrtvega

anja.scuka@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 20:15 31.januar 2021.

    In nauk zgodbe je: za stečajno upraviteljico ne nastavljaj sosede enega od udeležencev v postopku...

  • villa 14:22 31.januar 2021.

    Gospodu, ki si sodil sam, naj bo lahka zemlja. Drugim, ki nacrtno unicujejo postene podjetnike na Balkanu, pa opomin.