Svet
11 ogledov

Žena umrla, minister v bolnišnici

Rešilec EPA
Ženo indijskega ministra po domnevni ljubezenski aferi našli mrtvo.

Ženo indijskega ministra Shashija Tharoorja so v petek našli mrtvo v hotelski sobi v New Delhiju. Po prvih izsledkih preiskovalcev ni umrla naravne smrti. Do dogodka je prišlo kmalu zatem, ko so se razširile informacije, da ima minister ljubezensko razmerje z drugo žensko.

 

 

Tharoor, ki je od leta 2012 minister za razvoj človeških virov, se je z nekdanjo podjetnico iz Dubaja Sunando Pushkar poročil leta 2010.

Z ministrovega osebnega računa na družbenem omrežju Twitter je bilo pred dnevi poslanih več sporočil, po katerih je bilo po poročanju indijskih medijev mogoče sklepati, da ima Tharoor razmerje s pakistansko novinarko. Tako minister kot novinarka sta zvezo zanikala, zakonca pa sta v četrtek sporočila, da sta srečno poročena.

Sprejet zaradi bolečin v prsih

Tharoor je zatrdil, da je prišlo do vdora v njegov Twitter, po nekaterih informacijah pa naj bi lažna sporočila poslala prav njegova žena.

Sunando Pushkar so v petek našli mrtvo v hotelu s petimi zvezdicami. Po neuradnih navedbah naj bi policijo o smrti obvestil prav njen mož. Le nekaj ur kasneje naj bi zaradi bolečin v prsnem košu v bolnišnico sprejeli tudi njega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.