4 ogledov

5 cyber tipov, ki prežijo na vas

Pozor, zaseda na internetu! Žurnal24 main
Ljubezen prek interneta? Predstavljamo pet tipičnih primerkov, ki ribarijo po spletu, vi pa izbirajte.

Filozof
Kako ga prepoznate?
Je poročen, ima otroka in tega ne skriva. Zakona se je naveličal, a mu ne pade na pamet, da bi se ločil. Odnos z njim je mešanica romantike, strasti in pritoževanja čez ženo. Na internetu igra vlogo ''ranjenega orla'', ki bi dal vse na svetu, da bi našel žensko svojega življenja. Hitro vas bo prepričal, da ste prav vi tista, ki jo tako vneto išče. Takoj ko bo dojel, da vas je osvojil, pa bo izginil kot lastovičkin rep.

Kaj želi od vas?
Želi, da ste njegova rama za jokanje, ne ljubimka. Ko se bo tudi tega naveličal, vas bo mimogrede zamenjal z novo žrtvijo.

Kako ravnati?
Takoj ko opazite, da bo začel filozofirati, prekinite zgodbo. Ne poglabljajte virtualnega emocionalnega odnosa in ne spoznavajte se z njim. Je precej nezadovoljen in na vse okoli sebe širi negativno energijo.

Princ
Kako ga prepoznate?
Ima med 30 in 35 let. Ne glede na to, ali ima otroke ali ne, je uspešno uničil svoj zakon. Da se mu ne bi bilo treba ukvarjati z reševanjem družinskih težav, je pobegnil v  idiličen virtualni svet, saj ga tam nihče ne nadleguje. Tam je vladar. Vsemu svetu lahko dokazuje, kako poseben je. Je galanten in neobičajno pošten – nikoli vam ne bo ustvaril iluzije, da ste edina.

Kaj želi od vas?
Romanca s princem ima po pravilu srečen konec – on na koncu najde dekle, realno življenje pa počasi zamenjuje virtualno. In čeprav možnost, da boste prav vi njegova princesa, ni velika, vseeno obstaja. Seveda boste to postali samo, če ste najboljša ali vsaj najbolj premetena izmed vseh deklet, ki se mu ponujajo.

Kako ravnati?
Ko osvojite princa, vedno pazite, da se pri prvem problemu ne bo vrnil za računalnik v iskanju tolažbe. Sami veste, da tam čaka kup tolažnic, on pa ima sijajno razdelane tehnike.

Zakompleksanec
Kako ga prepoznate?
Absolutno obvladuje virtualne zveze. Tako vas bo očaral, da ne boste vedeli, kje ste. Toda hitro se boste streznili, ko boste ugotovili, da ima dolgotrajno razmerje ali resno napako.

Kaj želi od vas?
Spletna romaca z njim se lahko konča na dva načina. Ko vas bo popolnoma omrežil in bo prepričan v vaša čustva, vam bo priznal, da je vezan, nato pa se bo naslajal z občutkom moči. Lahko se tudi zgodi, čeprav je možnost majhna, da se vas bo odločil spoznati. Seveda ne bo imel poguma, da bi vam stopil pred oči, ampak vas bo opazoval izza kakšnega vogala. Poražen in zlovoljen se bo vrnil na internet in začel iskati drugo.  

Kako ravnati?
V bistvu ima cel kup kompleksov. Internet mu pomaga, da samega sebe vidi z drugačnimi očmi, hkrati pa se tudi posredno maščuje vsem ženskam, ki so ga zavrnile v realnem življenju.

Računalničar
Kako ga prepoznate?
Ta tip mnogo časa preživi v službi, in to prav za računalnikom. Zelo je duhovit, na internetu pa visi predvsem zato, da bi se kratkočasil in malo zabaval. Njegov svetel lik običajno kvari le zakonita soproga.

Kaj želi od vas?
Ni zahteven, je pa zelo len, tako da ga bo zadržala sleherna ženska, ki mu omogoča osnovno logistiko za obstoj. Če ste se odločili, da postanete njegova ljubica ali kaj več, bodite izvirni. Metodično in vztrajno mu dokazujte, da ste absolutno popolni.

Kako ravnati?
Če ste se odločili, da ga oženite, je taktika naslednja: v službo mu nosite juho v termovki in ne pozabite v trafiki kupiti njegovega najljubšega časopisa.

Pravi moški
Kako ga prepoznate?
To je najprijetnejša kategorija moških med vsemi spletnimi frajerji. Ima jasne namere in jih sploh ne skriva. Žensko preprosto potrebuje in jo išče na vsakem mestu in ob vsakem času.

Kaj želi od vas?
Da ga imate radi, da ga razvajate, da pazite nanj. Če bo to občutil, vam bo vrnil z enako mero. Pozoren bo in trudil se vam bo izpolniti sleherno željo.

Kako ravnati?
Pristanite na srečanje, če le imate vsaj kakšno skupno zanimanje in so vam informacije o njem kolikor toliko všeč. Ne bo vam žal časa. Celo če v virtualnih stikih ni rekel nič zanimivega in vas ni očaral s kakšno posebej poetično besedo ali ni posebno pismen, naj vas to ne moti, da ga ne bi spoznali. Največje možnosti, da najdete pravega, so ravno v tej kategoriji. Račun je preprost – on potrebuje žensko, vi pa moškega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.