Drzni veloster ima na eni strani še vedno dvoje vrat

Foto: Hyundai Hyundai veloster Foto: Hyundai Hyundai veloster Foto: Hyundai Hyundai veloster Foto: Hyundai Hyundai veloster Foto: Hyundai Hyundai veloster Foto: Hyundai Hyundai veloster Foto: Hyundai Hyundai veloster Foto: Hyundai Hyundai veloster Foto: Hyundai Hyundai veloster Foto: Hyundai Hyundai veloster Foto: Hyundai Hyundai veloster Foto: Hyundai Hyundai veloster Foto: Hyundai Hyundai veloster
Hyundai je naredil pogumno potezo in pokazal drugo generacijo 2+1 kupeja velosterja. Tudi v zelo športni različici N.
Oglej si celoten članek

Se še spomnite velosterja prve generacije, ki je imel tri vrata za potnike? V Sloveniji je na cestah redek, a v Južni Koreji so prepričani, da zmorejo v drugo ustvariti večji odmev. 

Novi veloster, ki so ga premierno pokazali na avtosalonu v Detroitu, ohranja mala tretja vrata na desni strani za lažji vstop do zadnje klopi. Športni dizajn kupeja dopolnjuje podvozje, ki ima sistem vektorske porazdelitve gnane moči v zavojih, avto je opremljen s številnimi asistenčnimi sistemi in velikimi zasloni.

Avto Ko hyundaija v roke dobi nekdanji šef BMW M

Kaj bodo ponudili Evropejcem, še ne vemo, sta pa za ZDA v običajnem velosterju predvidena 2,0-litrski in 1,6-litrski turbo motor. 

Istočasno pa so pokazali še velosterja N, ki je za i30 tako že drugi model športne podznamke N. 2,0-litrski turbo motor je isti kot v i30 N ter ima 202 kilovata moči (275 KM). Ima delno zaporo diferenciala in zmogljivejše zavore ter športno zunanjo opravo. O cestnih zmogljivostih še niso spregovorili. 

Avto Hyundai predstavil tehnološkega zastavonošo

dezurni@zurnal24.si

Foto: Hyundai Hyundai veloster Foto: Hyundai Hyundai veloster Foto: Hyundai Hyundai veloster Foto: Hyundai Hyundai veloster Foto: Hyundai Hyundai veloster

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.