Neverjetno naključje v prometni nesreči z drevesom

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Preživeli potniki iz obeh avtov so gotovo debelo pogledali, ko so opazili avto drug drugega.
Oglej si celoten članek

Dve britanski družini sta se v viharnem vremenu, ki ga je povzročil orkan Dennis, peljali po cesti po podeželju Velike Britanije v bližini Southamptona, vsaka v svojo smer. Naključje je hotelo, da sta se obe družini peljali v električnem križancu tesla model X.

Napoved Musk: "Končno bo Nikola Tesla ponosen na nas"

Ravno ko bi se morali neznanci na cesti srečati, se je na pot zrušil 400 let star velikanski hrast. Tako prva tesla, v kateri je bila petčlanska družina, kot drugi X, v katerem so bili štirje potniki, sta nevarnost zaznala pred voznikoma in sta samodejno aktivirala zavore. S tem sta oba avta preprečila tudi hujše posledice, saj je drevo zmečkalo le nosova avtomobilov, potniški kabini pa sta ostali nepoškodovani. Le ena od potnic je utrpela nekaj odrgnin.

Avto Tesla naj bi ceno model3 znižala za petino

Naslednji tesla To je tesla, ki bo odkrito napadel volkswagen golfa

Naključje, da sta bili v isti nenavadni nesreči udeleženi tesli model X, je res nekaj posebnega. Oba lastnika sta za medije poudarila, da sta jima avtomobila rešila življenje in da "so ponosni na Elona Muska", ustanovitelja znamke. Čeprav sta oba avta za odpis, pravita, da ni dvoma, kateri bo naslednji.

Smrtonosno Tesla in drugi ameriški velikani na sodišče zaradi smrtonosnega otroškega dela

Teslo model X je mogoče naročiti tudi iz Slovenije. Cena se začne pri 77.700 evrih. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:09 1. Marec 2020.

    EPP.

  • 22:09 29. Februar 2020.

    Samo da nista zagoreli, ker bi se eni vžgali

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.