Avto
32544 ogledov

Neverjetno naključje v prometni nesreči z drevesom

Drevo Twitter
Preživeli potniki iz obeh avtov so gotovo debelo pogledali, ko so opazili avto drug drugega.

Dve britanski družini sta se v viharnem vremenu, ki ga je povzročil orkan Dennis, peljali po cesti po podeželju Velike Britanije v bližini Southamptona, vsaka v svojo smer. Naključje je hotelo, da sta se obe družini peljali v električnem križancu tesla model X.

Tesla model Y Napoved Avto Musk: "Končno bo Nikola Tesla ponosen na nas"

Ravno ko bi se morali neznanci na cesti srečati, se je na pot zrušil 400 let star velikanski hrast. Tako prva tesla, v kateri je bila petčlanska družina, kot drugi X, v katerem so bili štirje potniki, sta nevarnost zaznala pred voznikoma in sta samodejno aktivirala zavore. S tem sta oba avta preprečila tudi hujše posledice, saj je drevo zmečkalo le nosova avtomobilov, potniški kabini pa sta ostali nepoškodovani. Le ena od potnic je utrpela nekaj odrgnin.

Tesla model 3 Avto Tesla naj bi ceno model3 znižala za petino

Tesla skica Naslednji tesla Avto To je tesla, ki bo odkrito napadel volkswagen golfa

Naključje, da sta bili v isti nenavadni nesreči udeleženi tesli model X, je res nekaj posebnega. Oba lastnika sta za medije poudarila, da sta jima avtomobila rešila življenje in da "so ponosni na Elona Muska", ustanovitelja znamke. Čeprav sta oba avta za odpis, pravita, da ni dvoma, kateri bo naslednji.

Elon Musk in tesla model X Smrtonosno Avto Tesla in drugi ameriški velikani na sodišče zaradi smrtonosnega otroškega dela

Teslo model X je mogoče naročiti tudi iz Slovenije. Cena se začne pri 77.700 evrih. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • tomislav 08:09 01.marec 2020.

    EPP.

  • stromar 22:09 29.februar 2020.

    Samo da nista zagoreli, ker bi se eni vžgali