Razstavili so teslo in odkrili ...

Foto: Tesla
Foto: Tesla
Ali je tesla zares tako slaba? To so ugotovili pri Autoline Networku. Video.
Oglej si celoten članek

Za razvoj novega avtomobila so po pravilu potrebna leta in milijardni vložki. Uspeh v veliki meri temelji tudi na znanju in izkušnjah. Kot kaže pri Tesli manjka vsakega po malo.

Avto Najcenejši tesla S na svetu

Prav na to v svojem videu poudarjajo pri Autoline Network, kjer so naredili reportažo o Teslini novosti, modelu model 3. To je zgolj začetek, saj bodo fantje iz podjetja Munro & Associates vozilo povsem razstavili in preverili, kako dober je.

Avto Tesla z največjo izgubo vseh časov

Že v prvi fazi, vizualnega pregleda vozila, so odkrili številna problematična področja. V želji, da bodo inovativni, so pri Tesli naredili kar nekaj začetniških napak, posebej, ko je govor o kakovosti vozil in prijaznosti do uporabnikov. Slabi spoji in velike luknje se "vidijo z Marsa," steklo na prednjih vratih se slabo spušča in dviga že pri novem avtomobili, nekatera stikala so skrili tako, da jih mora lastnik iskati do onemoglosti, je opazil strokovnjak za „razdiranje vozil“ in ugotavljanje napak Sandy Munro. 

Avto Tesla ima avto, ki bo zasenčil celo superavte

Da je stvar še slabša, so Teslini strokovnjaki naredili nekaj napak v korakih. Projektni spodrsljaj so ročice za vrata, ki jih je treba odpirati z dvema rokama, medtem, ko so varnostni sistemi tako zapleteni, da je treba brati navodila za uporabo. Dostop do glavnega energetskega kabla je v izrednih situacijah, kot je prometna nesreča, praktično nemogoč.

Avto Sta Aston Martin in Tesla nesramno kopirala?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.