Kranj: spet izbruhnil ogenj v Majdičevem mlinu

Foto: Arhiv Naš mlin, d. o. o. Razdejanje, Majdičev mlin v Kranju.
Foto: Arhiv Naš mlin, d. o. o. Razdejanje, Majdičev mlin v Kranju.
S Policijske uprave Kranj so danes, v soboto, 8. oktobra, malo čez 17. uro sporočili, da je prišlo do vnovičnega vžiga na požarišču Majdičevega mlina v Kranju.
Oglej si celoten članek

Ljubljanska cesta in Jelenov klanec sta bila zaradi intervencije zaprta približno eno uro. Požar so gasilci pogasili. Okoliščine kažejo na samovžig na požarišču.  

Kot smo poročali, je poslopje Majdičevega mlina skoraj v celoti zgorelo v noči s 26. na 27. september. Vzrok za požar ni znan, preiskava še poteka, zaradi nevarnosti porušitve pa forenziki in kriminalisti na samo požarišče doslej še niso vstopili. Okoli stavbe, od katere so ostali ožgani zidovi, so namestili ograjo.

MAJDIČEV MLIN Sto let je sameval, pogorel je že predhodnik PO POŽARU V Majdičevem mlinu so načrtovali 35 stanovanj MAJDIČEV MLIN Kriminalisti in forenziki še niso stopili na požarišče

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 20:59 9. Oktober 2022.

    U STRŽEU (Struževo) se je pa pesek uneu ! ! !

  • 08:50 9. Oktober 2022.

    Policija bo opravila kriminalistični ogled,ko se stvar "ohladi" do kraja in bo dogovor med udeleženimi rešen-potem bodo ugotovili,da je v …

  • 08:20 9. Oktober 2022.

    Ja dokaze je treba skriti,potem bodo prišli policaji in jih iskali-čudno vse skupaj!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.