Gorenjska
5555 ogledov

Kranj: spet izbruhnil ogenj v Majdičevem mlinu

Majdičev mlin, Kranj, požar Arhiv Naš mlin, d. o. o. Razdejanje, Majdičev mlin v Kranju.
S Policijske uprave Kranj so danes, v soboto, 8. oktobra, malo čez 17. uro sporočili, da je prišlo do vnovičnega vžiga na požarišču Majdičevega mlina v Kranju.

Ljubljanska cesta in Jelenov klanec sta bila zaradi intervencije zaprta približno eno uro. Požar so gasilci pogasili. Okoliščine kažejo na samovžig na požarišču.  

Kot smo poročali, je poslopje Majdičevega mlina skoraj v celoti zgorelo v noči s 26. na 27. september. Vzrok za požar ni znan, preiskava še poteka, zaradi nevarnosti porušitve pa forenziki in kriminalisti na samo požarišče doslej še niso vstopili. Okoli stavbe, od katere so ostali ožgani zidovi, so namestili ograjo.

Majdičev mlin, Kranj MAJDIČEV MLIN Gorenjska Sto let je sameval, pogorel je že predhodnik Sebastijan Zupanc PO POŽARU Gorenjska V Majdičevem mlinu so načrtovali 35 stanovanj Majdičev mlin, Kranj, po požaru, MAJDIČEV MLIN Gorenjska Kriminalisti in forenziki še niso stopili na požarišče
Komentarjev 5
  • malarin 20:59 09.oktober 2022.

    U STRŽEU (Struževo) se je pa pesek uneu ! ! !

  • sam1 08:50 09.oktober 2022.

    Policija bo opravila kriminalistični ogled,ko se stvar "ohladi" do kraja in bo dogovor med udeleženimi rešen-potem bodo ugotovili,da je v objekt udarila strela in ga zažgala,čeprav so bile tiste noči vedre in jasne.....

  • jakec42 08:20 09.oktober 2022.

    Ja dokaze je treba skriti,potem bodo prišli policaji in jih iskali-čudno vse skupaj!