Popolnoma zaprta pešpot Kranj–Struževo

Foto: Družba Slovenski državni gozdovi Savski drevored, Kranj, Struževo Foto: Visit Kranj Savski drevored, Kranj, Struževo
Družba Slovenski državni gozdovi, d.o.o., bo v ponedeljek, 13. februarja, v primestnih gozdovih Kranja na območju Savskega drevoreda ob pešpoti Kranj–Struževo pričela s sečnjo in spravilom oslabelega drevja.
Oglej si celoten članek

V obvestilu, ki so ga danes posredovali iz Mestne občine Kranj, so navedli, da bodo ob omenjeni pešpoti, dolgi približno dva kilometra, najprej uredili dovozne poti in nato posekali tista drevesa, ki so oslabela zaradi insektov in jesenovega ožiga ali so bila poškodovana v snegolomu. Takšno drevje pa je nevarno za sprehajalce.

Foto: Družba Slovenski državni gozdovi Savski drevored, Kranj, Struževo

Pešpot bo popolnoma zaprta pet dni, od ponedeljka, 13. do petka, 17. februarja, zadrževanje na širšem območju delovišča pa je zaradi del smrtno nevarno.

Vse sprehajalce zato prosijo, da se med zaporo izogibajo temu območju in se zahvaljujejo za razumevanje.

ALPTREES Bogastvo je v pestrosti ZELENI KRANJ Nov drevored poljskega jesena na Planini ZELENI KRANJ Drevored vijoličnih jelš po zaslugi botrov in donatorjev OKOLJE Nova drevesa za zeleni Kranj Popotnik Gozdna terapija – nov trend v turizmu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.