Gorenjska
5571 ogledov

Popolnoma zaprta pešpot Kranj–Struževo

Savski drevored, Kranj, Struževo
1/2
Visit Kranj Fotografija Savskega drevoreda, ki se začne pod mostom čez Savski otok, je iz arhiva.
Družba Slovenski državni gozdovi, d.o.o., bo v ponedeljek, 13. februarja, v primestnih gozdovih Kranja na območju Savskega drevoreda ob pešpoti Kranj–Struževo pričela s sečnjo in spravilom oslabelega drevja.

V obvestilu, ki so ga danes posredovali iz Mestne občine Kranj, so navedli, da bodo ob omenjeni pešpoti, dolgi približno dva kilometra, najprej uredili dovozne poti in nato posekali tista drevesa, ki so oslabela zaradi insektov in jesenovega ožiga ali so bila poškodovana v snegolomu. Takšno drevje pa je nevarno za sprehajalce.

Savski drevored, Kranj, Struževo | Avtor: Družba Slovenski državni gozdovi Družba Slovenski državni gozdovi

Pešpot bo popolnoma zaprta pet dni, od ponedeljka, 13. do petka, 17. februarja, zadrževanje na širšem območju delovišča pa je zaradi del smrtno nevarno.

Vse sprehajalce zato prosijo, da se med zaporo izogibajo temu območju in se zahvaljujejo za razumevanje.

Drevo ob Gimnaziji Kranj ALPTREES Gorenjska Bogastvo je v pestrosti Župan Matjaž Rakovec, Srđan Krumpak iz McDonalds, Meta Ahačič iz podjetja Supernova ZELENI KRANJ Gorenjska Nov drevored poljskega jesena na Planini Drevored, kr posvoji drevo, Kranj, okolje ZELENI KRANJ Gorenjska Drevored vijoličnih jelš po zaslugi botrov in donatorjev OKOLJE Gorenjska Nova drevesa za zeleni Kranj gozd Popotnik Gozdna terapija – nov trend v turizmu
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.