1. Frizerski maraton

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V okviru Noči na Vrhniki bo v soboto, 16. junija, med 9. in 21. uro v Športnem parku Vrhnika potekal 1. frizerski maraton.
Oglej si celoten članek

Namen maratona, v katerem se bo zmagovalka 1. frizerskega resničnostnega šova Zlati rezz, Nešana Arnaut, povezala s sotekmovalci iz oddaje, mnogimi drugimi frizerji iz Slovenije ter Srednjo frizersko šolo Ljubljana, je pokazati, kako lahko v kratkem času z oblikovanjem in minimalnimi spremembami ljudem polepšamo pričeske in njihovo celotno podobo.

Z maratonom želijo frizerji, ne samo polepšati čim več obiskovalcev prireditve, temveč tudi zbrati čim več prostovoljnih prispevkov in jih nato podariti Zvezi Prijateljev Mladine Slovenije za pomoč socialno ogroženim otrokom.

Za lažje čakanje v vrsti na friziranje bodo pripravljene tudi postranske dejavnosti - nagradne igre, žrebanja, srečelov, druženje z znanimi osebami, nastop komikov, ličenje, nega kože, za najmlajše pa tudi poslikave obraza.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.