Kaj dogaja
55 ogledov

1. Frizerski maraton

frizer Profimedias
V okviru Noči na Vrhniki bo v soboto, 16. junija, med 9. in 21. uro v Športnem parku Vrhnika potekal 1. frizerski maraton.

Namen maratona, v katerem se bo zmagovalka 1. frizerskega resničnostnega šova Zlati rezz, Nešana Arnaut, povezala s sotekmovalci iz oddaje, mnogimi drugimi frizerji iz Slovenije ter Srednjo frizersko šolo Ljubljana, je pokazati, kako lahko v kratkem času z oblikovanjem in minimalnimi spremembami ljudem polepšamo pričeske in njihovo celotno podobo.

Z maratonom želijo frizerji, ne samo polepšati čim več obiskovalcev prireditve, temveč tudi zbrati čim več prostovoljnih prispevkov in jih nato podariti Zvezi Prijateljev Mladine Slovenije za pomoč socialno ogroženim otrokom.

Za lažje čakanje v vrsti na friziranje bodo pripravljene tudi postranske dejavnosti - nagradne igre, žrebanja, srečelov, druženje z znanimi osebami, nastop komikov, ličenje, nega kože, za najmlajše pa tudi poslikave obraza.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.