14. dobrodelno kolesarjenje z Markom Balohom

Foto: Irma Baloh
Foto: Irma Baloh
Marko Baloh v pripravah na svoj deseti RAAM (Dirka po Ameriki) 2019 v petek in soboto, 25. in 26. januarja, organizira dobrodelno kolesarjenje.
Oglej si celoten članek

Maratonski dogodek se bo začel v petek, 25. januarja ob 12. uri, vožnja pa bo trajala vse do poldneva naslednjega dne. Marko Baloh bo na kolesu preživel vseh 24 ur, obiskovalci pa se mu lahko pridružijo kadarkoli, brez časovnih omejitev. Udeleženci za udeležbo potrebujejo le športno opremo in dobro voljo, za lažje premagovanje kilometrov pa bodo poskrbeli tudi ekskluzivni Jrobic Touring posnetki Jureta Robiča in Marka Baloha (RAAM&DOS).

26. januar Ledena trofeja 2019

Dogodek ni namenjen le kolesarjem, saj se ga lahko udeleži vsakdo. Ta tradicionalna maratonska kolesarska preizkušnja je letos posvečena podpori humanitarne organizacije Zveza prijateljev mladine Moste Polje. Obiskovalci si lahko vseh 24 ur zanimivo dogajanje ogledajo na lastne oči: ob tem kolesarijo ali pa le oddajo svoj prispevek. Zbrani denar bo v celoti namenjen nabavi koles za otroke iz socialno šibkejših družin.

26. januar Zimski tek - brezplačne priprave na Ljubljanski maraton

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.