Kaj dogaja
57 ogledov

14. dobrodelno kolesarjenje z Markom Balohom

Marko Baloh Irma Baloh
Marko Baloh v pripravah na svoj deseti RAAM (Dirka po Ameriki) 2019 v petek in soboto, 25. in 26. januarja, organizira dobrodelno kolesarjenje.

Maratonski dogodek se bo začel v petek, 25. januarja ob 12. uri, vožnja pa bo trajala vse do poldneva naslednjega dne. Marko Baloh bo na kolesu preživel vseh 24 ur, obiskovalci pa se mu lahko pridružijo kadarkoli, brez časovnih omejitev. Udeleženci za udeležbo potrebujejo le športno opremo in dobro voljo, za lažje premagovanje kilometrov pa bodo poskrbeli tudi ekskluzivni Jrobic Touring posnetki Jureta Robiča in Marka Baloha (RAAM&DOS).

hokej gol 26. januar Kaj dogaja Ledena trofeja 2019

Dogodek ni namenjen le kolesarjem, saj se ga lahko udeleži vsakdo. Ta tradicionalna maratonska kolesarska preizkušnja je letos posvečena podpori humanitarne organizacije Zveza prijateljev mladine Moste Polje. Obiskovalci si lahko vseh 24 ur zanimivo dogajanje ogledajo na lastne oči: ob tem kolesarijo ali pa le oddajo svoj prispevek. Zbrani denar bo v celoti namenjen nabavi koles za otroke iz socialno šibkejših družin.

Volkswagen 23. Ljubljanski maraton 26. januar Kaj dogaja Zimski tek - brezplačne priprave na Ljubljanski maraton
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice