Kaj dogaja
204 ogledov

25. pohod S cvičkom med vinogradi

Cviček KGZ Novo mesto
Turistično društvo Otočec vabi v soboto, 26. januarja, s startom ob 9. uri na 15 kilometrov dolg pohod.

Leto je naokoli in spet se približuje tradicionalna prireditev Turističnega društva Otočec. Tudi letos je zbor ob 8.30 uri pri gasilskem domu na Otočcu, start pa ob 9.uri, ko se boo podali na pot po vinskih goricah Grčevja in Trške gore. Na trasi bodo pohodnike pričakale postojanke lokalnih društev, na katerih se lahko okrepčajo s toplimi in hladnimi napitki, ne manjka pa tudi degustacija domačega kruha, mesnin in peciva. Na koncu sledi še zaključek s toplo malico in živo glasbo.

Volkswagen 23. Ljubljanski maraton 26. januar Kaj dogaja Zimski tek - brezplačne priprave na Ljubljanski maraton

Dolžina celotne trase je cca. 15 kilometrov, pohod s programom bo trajal 6-8 ur. Parkirna mesta za posameznike in organizirane skupine so zagotovljena. Organizatorji priporočajo, da se pohodniki primerno obujejo in oblečejo. Pohod bo potekal ob vsakem vremenu in na lastno odgovornost.

Štartnina znaša 10 evrov in vključuje degustacijski kozarec z logotipom pohoda, mošnjiček za nošenje kozarca z logotipom pohoda, zloženko pohoda, štiri kupone za pijačo, toplo malico.

hokej gol 26. januar Kaj dogaja Ledena trofeja 2019

Poleg zgoraj naštetega dobijo pohodniki še dober občutek ob prehojeni poti, polna pljuča svežega zraka, lepe razglede v dolino in na Gorjance ter super spomine na druženje in nova poznanstva.

Dodatne informacije so na voljo na Facebook strani dogodka in na telefonski številki 041-929-644 (Jure Rifelj) ali e-mail naslovu td.otocec@gmail.com.

Marko Baloh 25. in 26. januar Kaj dogaja 14. dobrodelno kolesarjenje z Markom Balohom
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.