3. Pohod ob reki, ki povezuje

Foto: Profimedia
V soboto, 9. junija, se bodo s pohodom ob Kamniški Bistrici že tretjič povezali Kamničani, Domžalčani in okoličani. Pohod ob reki, ki povezuje, poteka od Keršmančevega parka v Kamniku do Slamnikarskega sejma v središču Domžal ali obratno.
Oglej si celoten članek

Na 14-kilometrski trasi se boste lahko ustavili na 18 točkah, kjer bo poskrbljeno za prijetno druženje in zabaven program: na postojankah se boste lahko osvežili in okrepčali, pozabavali ter se seznanili s koristnimi informacijami. Prehodite lahko le del poti, ki je primerna za vse starosti in stopnje pripravljenosti (tudi za otroke); tisti, ki boste prehodili vso pot, boste nagrajeni z enodnevno vstopnico za domžalski ali kamniški bazen.

Na polovici poti pri mostu želja pod Homškim hribom se bosta srečali kamniška in domžalska delegacija z direktorjema obeh javnih zavodov in občinskimi predstavniki. Ob 10.30 bodo na most želja skupaj pripeli ključavnico z označbo pohoda in začetnicami obeh zavodov ter se tako simbolično zavezali k dolgoročnemu sodelovanju na področju rekreativno-turističnega povezovanja.

Za več informacij obiščite spletno stran dogodka Pohod ob reki

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.