Kaj dogaja
36 ogledov

3. Pohod ob reki, ki povezuje

Pohod otroci
V soboto, 9. junija, se bodo s pohodom ob Kamniški Bistrici že tretjič povezali Kamničani, Domžalčani in okoličani. Pohod ob reki, ki povezuje, poteka od Keršmančevega parka v Kamniku do Slamnikarskega sejma v središču Domžal ali obratno.

Na 14-kilometrski trasi se boste lahko ustavili na 18 točkah, kjer bo poskrbljeno za prijetno druženje in zabaven program: na postojankah se boste lahko osvežili in okrepčali, pozabavali ter se seznanili s koristnimi informacijami. Prehodite lahko le del poti, ki je primerna za vse starosti in stopnje pripravljenosti (tudi za otroke); tisti, ki boste prehodili vso pot, boste nagrajeni z enodnevno vstopnico za domžalski ali kamniški bazen.

Na polovici poti pri mostu želja pod Homškim hribom se bosta srečali kamniška in domžalska delegacija z direktorjema obeh javnih zavodov in občinskimi predstavniki. Ob 10.30 bodo na most želja skupaj pripeli ključavnico z označbo pohoda in začetnicami obeh zavodov ter se tako simbolično zavezali k dolgoročnemu sodelovanju na področju rekreativno-turističnega povezovanja.

Za več informacij obiščite spletno stran dogodka Pohod ob reki

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice