Brina, ljubljanski festival džina

Foto: Profimedia
V soboto, 1. junija, bo v Ljubljani potekala Brina - festival gžina
Oglej si celoten članek

To pomlad se v Ljubljani začenja nova zgodba za vse ljubitelje žlahtnih pijač in vrhunskih okusov, saj v prestolnico 1. junija prihaja Brina, ljubljanski festival džina. Celodnevni dogodek, ki bo potekal v ljubljanskih Križankah, bo na enem mestu združil slovenske destilarje džina, vrhunske kuharske mojstre, strokovnjake s področja destiliranja, mešanja pijač, kulinarike in steklarstva ter seveda vse ljubitelje in poznavalce, ki vedo, da se pravi užitek skriva v majhni količini res dobrih stvari.

Bogato dogajanje, povezano z džinom in brinom, se bo začelo že teden dni pred festivalom v izbranih ljubljanskih lokalih, ki bodo v svojo ponudbo uvrstili koktejl Brina, v katerega gre le slovenski džin, dogajanje pa bo vrhunec seveda doseglo v soboto, 1. junija.

Dopoldne se bodo v Križankah izvedle poučne delavnice in predavanja, popoldan in večer pa bosta namenjena spajanju džina z vrhunskimi krožniki Jorga Zupana (Atelje), Jakoba Pintarja (Tabar) (in morda še s kom, let's see) glasbi in prijetnemu pomladnemu druženju ob džin koktejlih.

Partner: Visit Ljubljana / Gourmet Ljubljana

Ekskluzivni kozarec festivala: Steklarna Hrastnik
Eksluzivni tonik: Fever-Tree Slovenija by eVino

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.