Kaj dogaja
203 ogledov

Brina, ljubljanski festival džina

gin džin
V soboto, 1. junija, bo v Ljubljani potekala Brina - festival gžina

To pomlad se v Ljubljani začenja nova zgodba za vse ljubitelje žlahtnih pijač in vrhunskih okusov, saj v prestolnico 1. junija prihaja Brina, ljubljanski festival džina. Celodnevni dogodek, ki bo potekal v ljubljanskih Križankah, bo na enem mestu združil slovenske destilarje džina, vrhunske kuharske mojstre, strokovnjake s področja destiliranja, mešanja pijač, kulinarike in steklarstva ter seveda vse ljubitelje in poznavalce, ki vedo, da se pravi užitek skriva v majhni količini res dobrih stvari.

Bogato dogajanje, povezano z džinom in brinom, se bo začelo že teden dni pred festivalom v izbranih ljubljanskih lokalih, ki bodo v svojo ponudbo uvrstili koktejl Brina, v katerega gre le slovenski džin, dogajanje pa bo vrhunec seveda doseglo v soboto, 1. junija.

Dopoldne se bodo v Križankah izvedle poučne delavnice in predavanja, popoldan in večer pa bosta namenjena spajanju džina z vrhunskimi krožniki Jorga Zupana (Atelje), Jakoba Pintarja (Tabar) (in morda še s kom, let's see) glasbi in prijetnemu pomladnemu druženju ob džin koktejlih.

Partner: Visit Ljubljana / Gourmet Ljubljana

Ekskluzivni kozarec festivala: Steklarna Hrastnik
Eksluzivni tonik: Fever-Tree Slovenija by eVino

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.