Kotalkanje za otroke

Foto: Profimedia
Želite, da vaši otroci postanejo mojstri kotalkanja? Plesno rekreacijski center Jam 19. maja ponuja intenzivne delavnice kotalkanja za otroke.
Oglej si celoten članek

Na delavnicah se bodo otroci naučili od osnov kotalkanja, pravilne tehnike ter prve lažje skoke. Delavnice so namenjene tako začetnikom kot tistim, ki že dobro kotalkajo. Glede na predznanje, se lahko odločite za obisk posamezne delavnice ali vseh treh delavnic.

Tri urne intenzivne delavnice kotalkanja - sobota 19.5.
Delavnice bodo potekale v treh sklopih:
10:00 - 11:00
1. del – osnove kotalkanja (kotalkanje naprej, odriv, vstavljanje, igre v parih in skupini)
11:10 - 12:10
2. del - začetni elementi - kotalkanje je lahko zabavno (kotalkanje nazaj, pirueta na dveh nogah, vožnja na eni nogi, počepi)
12:20 - 13:30
3. del - postani zvezda na kotalkah (lažji skoki in poskoki, lastovka, ples na kotalkah)

Cena vseh treh delavnic (tri ure) je 20€, če želite otroka prijavite le na eno delavnico pa cena znaša 8€. Obvezna oprema za udeležbo pri delavnici so kotalke, ščitniki in čelada.

Delavnice se bodo izvedle ob zadostnem številu prijav, prav tako je število otrok na delavnico omejeno, zato so obvezne predhodne prijave na mail: info@center-jam.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.