Kaj dogaja
96 ogledov

Kotalkanje za otroke

Rolerji
Želite, da vaši otroci postanejo mojstri kotalkanja? Plesno rekreacijski center Jam 19. maja ponuja intenzivne delavnice kotalkanja za otroke.

Na delavnicah se bodo otroci naučili od osnov kotalkanja, pravilne tehnike ter prve lažje skoke. Delavnice so namenjene tako začetnikom kot tistim, ki že dobro kotalkajo. Glede na predznanje, se lahko odločite za obisk posamezne delavnice ali vseh treh delavnic.

Tri urne intenzivne delavnice kotalkanja - sobota 19.5.
Delavnice bodo potekale v treh sklopih:
10:00 - 11:00
1. del – osnove kotalkanja (kotalkanje naprej, odriv, vstavljanje, igre v parih in skupini)
11:10 - 12:10
2. del - začetni elementi - kotalkanje je lahko zabavno (kotalkanje nazaj, pirueta na dveh nogah, vožnja na eni nogi, počepi)
12:20 - 13:30
3. del - postani zvezda na kotalkah (lažji skoki in poskoki, lastovka, ples na kotalkah)

Cena vseh treh delavnic (tri ure) je 20€, če želite otroka prijavite le na eno delavnico pa cena znaša 8€. Obvezna oprema za udeležbo pri delavnici so kotalke, ščitniki in čelada.

Delavnice se bodo izvedle ob zadostnem številu prijav, prav tako je število otrok na delavnico omejeno, zato so obvezne predhodne prijave na mail: info@center-jam.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice