Ljubljana Street Art Festival 2020

Foto: Leon Zuodar
Foto: Leon Zuodar
Ljubljana Street Art Festival obiskovalce spodbuja k branju ulic, aktivni participaciji na dogodkih, z izbiro festivalskih mest pa dogajanje prenaša tudi onkraj mestnega središča.
Oglej si celoten članek

Poletje je pred vrati, z njim pa tudi Ljubljana Street Art Festival. Prvi mednarodni festival ulične umetnosti bo letos že drugo poletje zapored obarval dnevno in večerno dogajanje razgretih ljubljanskih ulic, s svojim raznolikim programom pa poskrbel, da boste na svoj račun prišli tako navdušenci tovrstne umetnosti, kot tudi tisti, ki bi se z njo šele radi spoznali.

Festivalski kolaž bo obsegal skrbno izbran nabor interaktivnih dogodkov za vse generacije obiskovalk in obiskovalcev. V festivalskem tednu med 29. 6. in 4. 7. se boste lahko udeležili razstav, se priučili novih spretnosti na ustvarjalnih delavnicah, peš ali v duetu z vašim kolesom odkrivali skrite kotičke ljubljanskih ulic, prisluhnili glasbenim dogodkom, za nameček pa prisostvovali na znanstvenem simpoziju.

Ljubljana Street Art Festival obiskovalce spodbuja k branju ulic, aktivni participaciji na dogodkih, z izbiro festivalskih mest pa dogajanje prenaša tudi onkraj mestnega središča. Z zagotavljanjem primernih površin za ustvarjanje stenskih poslikav, podpira aktualno produkcijo izbranih avtorjev in avtoric, hkrati pa podpira mlade, še neuveljavljene generacije uličnih umetnic in umetnikov ter spodbuja teoretično raziskovanje v sodobni slovenski likovni umetnosti. Podroben program sledi v prihodnjih dneh.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.