Ornitološki izlet v Tivoli

Foto: Profimedia
Prirodoslovni muzej Slovenije v sodelovanju z Društvom za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije vabi v soboto, 2. februarja, na ornitološki izlet v ljubljanski Tivoli.
Oglej si celoten članek

Pozimi se ptice ob krmilnicah in drugih  krmiščih zbirajo v velikem številu in veliki vrstni pestrosti. Takrat jih lahko opazujemo od blizu, kar je že dolgoletna tradicija obiskovalcev mestnega parka Tivoli v Ljubljani.

2. februar Zimski olimpijski festival

Udeleženci se bodo zbrali v Tivoliju. Za izlet se prijavite vodji izleta, Daretu Fekonji, na telefon 041 513 440. Izlet organizira Prirodoslovni muzej Slovenije v sodelovanju z Društvom za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije (DOPPS). Izlet je brezplačen.

2. februar Z Vertovcem v rojstni kraj slovenske himne

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.